Πληροφορίες για τη

Guangzhou CVR Pro-Audio Co, Ltd είναι ένας κατασκευαστής ειδικευμένος στην παραγωγή επαγγελματικού ήχου εξοπλισμού με δικό σήμα “CVR” από το 2005.ΟΥ το εργοστάσιο μετρητών έχει έρευνα και ανάπτυξη, υπηρεσίες πωλήσεων και επίδειξης. Πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις επίδειξης είναι διαθέσιμες με γνώμονα προσωπικό. CVR PRO AUDIO μπορεί εύκολα να σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ηχητικών εργαλείων όπως: εσωτερική και εξωτερική γραμμή ηχείο συστοιχιών, subwoofer, οθόνη δαπέδου, ενισχυτή δύναμης και σύστημα διαχείρισης ηχείων. Από τη μικρότερη αίθουσα συνεδριάσεων στο μεγαλύτερο στάδιο. Το CVR είναι το εμπορικό σήμα που ορίσαμε για την παγκόσμια αγορά, φέροντας μεγάλη ευθύνη να ικανοποιήσει τους πελάτες μας σε κάθε πιθανή πτυχή ως υπόσχεση. Η καρδιά και η ψυχή του CVR πρέπει να είναι η προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την ποιότητα μας έναντι των καλύτερων στον κόσμο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό με τις καλύτερες υπηρεσίες. Δεν έχουμε αποκλείσει από αυτή τη θέση από τότε που ξεκινήσαμε και θα την κάνουμε με συνέπεια.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

CVR φέρνει πολλά νέα προϊόντα για να εκθέσει Guangzhou Prolight Sound 2022, Καλωσορίσατε την επίσκεψή σας!


2019GET έκθεση Guangzhou συναντάται με ακουστικό περίπτερο [2C07A]

The 2019 GETshow έκθεση Guangzhou [Guangzhou (Διεθνής) Performing Arts εξοπλισμός, Η έξυπνη έκθεση τεχνολογίας ήχου και ελαφριάς προϊόντων θα παρουσιαστεί στο Guangzhou Pazhou Poly World Trade Expo από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2019. Guangzhou Shengrui Audio Equipment Co, Ltd. θα φέρει τα τελευταία προϊόντα Ε & Α στην έκθεση του 2019 GETshow Guangzhou. Εσωτερικό περίπτερο [2C07A], και συμμετέχετε στην έκθεση εξωτερικής γραμμής τουρισμού. Καλώς ήρθατε να επισκεφθείτε και να οδηγήσετε και να μοιραστείτε την ακοή σας


Σαγκάη Διεθνής Έκθεση Φωτισμού και ήχους

Σαγκάη Διεθνής Έκθεση Φωτισμού & ήχου: Σαγκάη Διεθνής Έκθεση Φωτισμού & Ήχου Ημερομηνία: Οκτωβρίου 10-13, 2018 Τόπος: Σαγκάη Νέα Διεθνή Έκθεση Κέντρο Αριθμός εκπομπής: N3C06


2018 PLASE Εμφάνιση του Βιετνάμ

Η Guangzhou Shengrui Audio Equipment Co., Ltd. είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε & Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Ασχολείται κυρίως με υψηλής ποιότητας "CVR" επαγγελματικό ήχο.


2018 GET έκθεση Shou Guangzhou

Η Guangzhou Shengrui Audio Equipment Co., Ltd. είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε & Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Ασχολείται κυρίως με υψηλής ποιότητας "CVR" επαγγελματικό ήχο.


Δείτε περισσότερα